2013. augusztus 29.

Knorr-Delikát ajándékcsomagot nyerhettek

Bizonyára sokan ismeritek, szeretitek a Knorr és a Delikát termékeit.  Az Unilever Kft. jóvoltából most lehetőségetek van megnyerni egy ajándékcsomagot, mely a következőket tartalmazza:

- 1 csomag Delikát ételízesítő
- 2 csomag Knorr Rafinéria
- 5 csomag Knorr salátaöntet por
- 4 csomag Delikát ételízesítő csirkés ételekhez
- 1 csomag Knorr Fűszervarázs
- 1 doboz Knorr Tyúkhúsleves kocka XXL



A játékszabály a következő:

1.) Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz, ha még nem tettétek meg.
2.) Soroljátok fel -  Facebook oldalunkon, a játékkiírás alá kommentben -, hogy milyen termékeket használtok, kedveltek a Knorr (www.knorr.hu) és a Delikát (www.delikat.hu) termékei közül. A weboldalakon megtaláljátok összegyűjtve mindet, amelyek Magyarországon kaphatók.
3.) Osszátok meg a játékfelhívást a Facebook-on.


A játék időtartama: 2013. augusztus 28. szerda – szeptember 2. hétfő éjfél
Sorsolás és eredményhirdetés: szeptember 4. szerda

1 nyertest sorsolunk azok közül, akik a játékszabály mindhárom pontját teljesítik.

Facebook oldalunk elérhetősége: www.facebook.com/kicsibors


Jó játékot kívánunk mindenkinek!





2 megjegyzés:

  1. Ne haragudj, de egy gasztro blogger, aki ráadásul a saját oldalán házi ételízesítő készítését adja tovább, miért reklámoz egy multi cég erősen ízfokozott és felesleges összetevőkből álló termékét? Nem értem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm kérdésedet, ez másban is felmerülhet. Az, hogy legtöbbször házi ételízesítőt használok, sőt nagyon szeretem és mással is megismertetem receptjét, nem azt jelenti, hogy nem fordul elő a konyhámban egy multi cég terméke. Ráadásul nem tisztem előírni hogy ki mit főzzön bele az ételébe, ezt mindenki döntse el saját maga. Ahogy a játék népszerűsége mutatja, nagyon sokan szeretnék megnyerni ezt a csomagot - nem mindenki tud/akar házilag készíteni ételízesítőt, alaplevet, stb. - így ha ez a bizonyos multi cég felajánlja a termékeit, miért ne szerezzek vele másnak örömöt? :)

      Törlés