2014. február 11.

Jótékonysági sütiakció - ajándékért

Kedves Olvasóink, Ismerőseink! Rendhagyó bejegyzés és rendhagyó játék következik. A téma: jótékonyság. Kérünk szépen mindenkit, hogy olvassa végig felhívásunkat és terjessze ismerősei körében.

Biztos sokan hallottatok már róla, hogy egy trolibuszvezető, Brandt Viktor egy oxigénhiánnyal született kisfiú, Kovács Márk kezelésére gyűjt, hogy megvalósulhasson Márk legnagyobb álma: tudjon járni.

Az erről szóló kisfilm megtekinthető az RTL Klub honlapján ezen a linken.


Az akcióhoz csatlakozott az Epermester Pincészet is. Ők kint lesznek a II. Halfesztiválon, melyet 2014. február 13-16. között Budapest V. kerületében a Nemzeti Múzeum kertjében rendeznek meg. Az eseményről további információ ezen a linken olvasható, valamint - mivel Torkos Csütörtökön kezdődik a rendezvény - szintén innen letölthető egy kuponfüzet, ami különböző kedvezményekre jogosít február 13-án.

Tehát itt találkozhattok az Epermester Pincészettel is, akik két féle módon szeretnének segíteni abban, hogy Márk kezelésére összegyűljön a pénz.

1. Minden eladott pohár forralt eperborból 50 Ft-ot ajánlottak adományként.


2. Mindenkitől szeretettel várnak házi készítésű süteményeket, valamint vásárlókat, akik ezeket megveszik. A süteményekből befolyt teljes összeget Márk kapja.


Ez utóbbi akcióban veszünk részt mi is. Természetesen mi is felajánlottuk süteményeinket, méghozzá a következőket:
- sütőtökös csokis keksz
- csokis keksz
- csokis korongok

Mint látjátok, a csoki dominál a három féle sütinkben, amit megvásárolhattok február 15-én az Epermester Pincészet standján.

Ezzel kapcsolatosan szervezünk egy kis játékot is, hogy minél több embert ösztönözzünk erre a jótékonysági akcióra.

Mindenki, aki süteményt visz és/vagy vásárol és bemondja, hogy az "Egy kicsi bors és a családi tűzhely" blogon hallott a felhívásról, egy nyereményszelvényt kap, melyet kitöltve vissza kell adni a Pincészet dolgozóinak. Ez után mi február 18-án kedden, kisorsolunk egy nyertest, aki a jótékonyságáért cserébe Bill Granger Most te főzz! című könyvét kapja tőlünk ajándékba.


Süteményt leadni február 13 és 15-e között lehet az Epermester Pincészetnél a Nemzeti Múzeum kertjében, vásárolni pedig február 15-én. Aznap főzőversenyt is rendeznek, melyre szintén szeretettel várnak mindenkit.

Ha bárkinek kérdése lenne, szívesen válaszolunk rá
- e-mailben: kicsibors@indamail.hu
- Facebook-on üzenetben: www.facebook.com/kicsibors

Mindenkinek nagyon köszönjük a segítséget!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése