2014. április 18.

Húsvéti nyereményjáték

Húsvét hétvégéjén is szeretnénk esélyt adni nektek a nyerésre! Egy nagyon egyszerű fotóbeküldő játékot találtunk ki, amelynek lezárulta után 2 db szakácskönyvet sorsolunk ki - tehát nem is egy hanem két nyertesünk lesz!

A Corvina kiadó két nagyon szép könyve lesz az ajándék:
- Almás szakácskönyv
- Gombócok és palacsinták



A játékszabály a következő:
- Mutassátok meg, mit sütöttetek-főztetek húsvétra! Fotózzátok le és küldjétek el nekünk a kicsibors@indamail.hu e-mail címre nevetekkel és az képen látható étel nevével együtt. Lehet bármilyen étel, ami kifejezetten erre az ünnepre készült: leves, főétel, desszert, hidegtál, stb.
- Fontos, hogy csak az idei húsvétra készült ételek képeit fogadjuk el, ezért kérjük, hogy bármit fotóztok, tegyetek mellé 1 db tojást (nyers, egész tojásra gondoltunk :) ), vagy ennek hiányában egy darab papírra írjátok fel az aznapi dátumot, helyezzétek el az étel mellé és így készítsétek el a képet.
- Egy játékos neve csak egyszer kerül a kalapba sorsoláskor, így mindenkitől 1 fotót várunk. Ha büszkék vagytok több ételre is, természetesen több képet is küldhettek, szívesen feltöltjük mindet, de a nyerési esélyt nem növeli az egynél több kép.
- A beküldött képeket a Facebook oldalunkon egy külön erre a játékra létrehozott albumba töltjük fel.

Fontos: csak azt a képet tudjuk elfogadni, amelyet e-mail címünkre érkezik (kicsibors@indamail.hu), kérjük, hogy ne a Facebook üzenőfalunkra töltsétek fel!

A játék időtartama: 2014. április 18. péntek - április 22. kedd éjfél
Sorsolás és eredményhirdetés: 2014. április 24. csütörtök

Két nyertest fogunk sorsolni azok közül, akik a fenti játékszabályokat betartják.


És van még egy nyerési esély!

Mindazok közül, akik Facebook oldalunkon a húsvéti nyereményjátékunkkal kapcsolatban bármit megosztanak (kép, játékkiírás, stb.) egy nyertest fogunk kisorsolni, aki egy meglepetés ajándékot kap tőlünk. A sorsolás időpontja ebben az esetben is 2014. április 24. csütörtök, így azok közül sorsolunk, akik április 23. éjfélig megosztanak bármit, ami a játékkal kapcsolatos.

Facebook oldalunk elérhetősége: www.facebook.com/kicsibors


Jó játékot, és húsvéti készülődést kívánunk mindenkinek!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése