2012. június 8.

Köszönöm - és egy kis pontosítás


Tulajdonképpen ez kellett volna, hogy legyen az első bejegyzés, de a sorrend nem jelent semmit. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki csak egy picit is segített abban, hogy ez a blog létrejöhessen, működjön, szépen nézzen ki.

A két legfontosabb segítségem Dávid és Zoli volt. Dávidnak köszönhető a blog fejléce illetve a logó, amelyet a jobb felső sarokban láthattok. Ő a mi grafikai nagymesterünk, nem mellesleg esküvői fotózással-videózással foglalkozik. Ha bárkinek szüksége lenne rájuk, a www.moordavid.com oldalon elérhetitek őt, illetve itt a blogon is van egy link hozzá a jobb oldalon a kedvencek alatt.

Zoli pedig a technikai hátteret biztosította. Nélküle nem működne a Facebook-os összeköttetés, ez a nagyon fontos dolog. Sok egyéb elfoglaltsága mellett is tudott időt szakítani arra, hogy segítsen nekünk. Jó szívvel ajánlom őt is, ha valakinek esküvő- vagy rendezvényfotósra, videósra van szüksége. Elérhetőségük szintén megtalálható a kedvencek alatt mbFotográfia címszó alatt vagy a www.mbphoto.hu weboldalon.

Természetesen Iminek is van mit megköszönnöm, mert ahhoz, hogy összeálljon a blog ő is nagy segítséget nyújtott.

Valamint András és Martin! Köszönet a sok gondolkodásért, agyalásért, segítő szándékért.


Itt jegyezném meg, hogy megtaláltok minket a Facebook-on is, elérhetőségünk:


Érdemes követni minket ott is, mert sok érdekességgel találkozhattok, ami ide a blogra nem kerül fel.

Valamint pontosítanék, azok kedvéért, akik a "gasztroblog" szó olvastán nagy csodát várnának: nincs semmiféle gasztronómiai előképzettségünk, receptek alapján, vagy saját fantáziánk alapján főzünk. Így biztosan lesz jó néhány étel, amit ti másképpen készítenétek el. Nézzétek el nekünk, ha valamit nem úgy sütünk-főzünk, ahogy egy szakács tenné. :)





3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett a blog! :) Annyi kérdés merült fel, hogy nem szeretnéd áthozni a másik blogból a bejegyzéseidet? Szerintem jó lenne, mert akkor egy helyen vannak az "emlékek"/receptek. Meg lehet csinálni a bloggerrel, tudok segíteni is, ha szeretnéd :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Bori! A dicséretet és a felajánlást is. :)

    VálaszTörlés
  3. Egyetlen dologgal küzdök még: a Facebook box színeinek átállításával. Most olyan béna kék színű a szöveg, jó lenne, ha azt is át lehetne variálni olyanra mint a többi box szövegének színe.

    VálaszTörlés