tag:blogger.com,1999:blog-8343959459761256988.post4921076446552725159..comments2023-11-19T10:47:19.131+01:00Comments on Egy kicsi bors - és a családi tűzhely: Töltött kolbásztökBeahttp://www.blogger.com/profile/15292973475355411702noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8343959459761256988.post-78508917058050305212019-08-29T15:30:49.405+02:002019-08-29T15:30:49.405+02:00ha fel van karikázva, kivágva a magja, azt megtölt...ha fel van karikázva, kivágva a magja, azt megtölteni és úgy kirántani.Úgy is finom..<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01531771823728828983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8343959459761256988.post-59334955481376348132014-08-30T11:45:28.887+02:002014-08-30T11:45:28.887+02:00Nagyon szépen köszönöm a tippet, ki fogom próbálni...Nagyon szépen köszönöm a tippet, ki fogom próbálni így is. :) Idén is kaptunk egy szép hosszú kolbásztököt, szóval most már mondhatom, hogy bekerült az étrendünkbe. :)Beahttps://www.blogger.com/profile/15292973475355411702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8343959459761256988.post-49959736132429415672014-08-29T21:19:56.450+02:002014-08-29T21:19:56.450+02:00Mi is termelünk ilyen tököt. Szeretjük rántva, töl...Mi is termelünk ilyen tököt. Szeretjük rántva, töltve, de legfinomabb, ha srég szeletekre vágjuk kb. fél cm vastagra, megsózzuk és állni hagyjuk a sóval. Kukoricalisztbe forgatjuk a levétől leitatott szeleteket, és forró olajban kisütjük. Nagyon finom.Anonymousnoreply@blogger.com