tag:blogger.com,1999:blog-8343959459761256988.post1329653085444828815..comments2023-11-19T10:47:19.131+01:00Comments on Egy kicsi bors - és a családi tűzhely: Tejszínes-gesztenyés szeletBeahttp://www.blogger.com/profile/15292973475355411702noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8343959459761256988.post-39729142266024613162014-09-18T10:18:15.019+02:002014-09-18T10:18:15.019+02:00Kedves Éva!
Ez a piskóta kissé tömörebb a hagyom...Kedves Éva! <br /><br />Ez a piskóta kissé tömörebb a hagyományos módon készülőhöz képest. Hiányzik belőle a felvert tojásfehérjehab lágysága. Azonban nem száraz, nagyon jó állagú. Többször is alkalmaztam már ezt a módszert, például az epres-gesztenyés tortánál:<br /><br />http://kicsibors.blogspot.hu/2014/05/epres-gesztenyes-torta.html<br /><br />Érdemes kipróbálni! :) <br />Beahttps://www.blogger.com/profile/15292973475355411702noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8343959459761256988.post-10513352610379318072014-09-18T09:54:30.335+02:002014-09-18T09:54:30.335+02:00És lett különbség a két féle módon készített piskó...És lett különbség a két féle módon készített piskóta között? Éva, Anonymousnoreply@blogger.com